Webbureau skræddersyet løsning

Jeg har mulighed for at lave en skræddersyet løsning til dig, og har indtil videre udviklet over 115 + hjemmesider - Jeg arbejder primært med specialløsninger, enten lavet til hjemmesider, webshops eller apps.

Hvis du mangler et en udvikler til at lave noget unikt og brugervenligt, kan du læse mere om dette her!

specialløsninger

Skal vi mødes i Roskilde?

Lukas Schmidt ved hvad jeg laver, og han er dygtig til det efter mere end 3 års erfaring.

Du kan roligt vælge mig næste gang du skal havde brug for et webbureau, siden jeg har været 15 har jeg elsket at programmere og dette har jeg tænkt mig at fortsætte med.

Med mig ved jeres side, vil i ikke fortryde det af den grund for mit brede know how inde for forskelige projekter.

Du har altid direkte kontakt til mig, vi slipper for vidre formidlinge om det er jeres designer, webudvikler eller projektmanager går det hele igennem mig, sådan at der er ingen misforståelser under hele processen.

Som dit webbureau

Forklare jeg og videreformidle alt information sådan at alle kan forstå det, jeg går meget op i af bygge relationer til mine kunder./p>

Som man siger det “Kunden har altid ret” Jeg arbejde mere hen på at få faste kunder, som altid har mulighed for at kontakt mig, hvis de skulle stå i tekniske problemer.

Uanset hvor mange eller få web projekter du har været igennem er det et mål for mig at vise dig processen, og videregive informationer som du har mulighed for selv at forbedre for at få et bedre resultat i sidste ende. Det er vigtig at vi taler samme sprog.

Lukas Schmidt hjælper også i Roskilde

Vælg Lukas Schmidt som dit næste reklamebureau i Roskilde, vil jeg gå inde for at få lavet en flot og brugervenlig hjemmeside til dig, samt fokuserer på at få en masse besøgende til din hjemmeside, hvis du skal havde lavet grafisk opgaver vil jeg havde intet problem med at kunne hjælpe dig med dette.

Jeg har erfaring inden for SEO, AdWords og Analytics, du for simpelhen hele pakken og slipper for de dyre omkostninger ved at vælge at samle det hele hos mig, jeg forlanger hverken feriepeng eller pension og arbejde udelukkende på time pris eller projekt pris!

nogle at mine stærke sider ses her

Hvis du skal opdater hjemmesiden sener hen, skal du være mere end velkommen til at sende en email med rettelserne, de nye tekster eller ideen til en udvidelse til den hjemmeside. Vi har altid også mulighed for at booke et møde, hvor vi kan finde den bedste løsning til dig fremadrettet.

Kontakt os og lad os møde i Roskilde

Lad os møde hos jer i Roskilde eller Roskilde omegn hvor din virksomhed ligger.

Jeg glæder mig til at høre fra jer samt høre om alle jeres ideer til jeres nye projekt, og fortælle jer hvordan jeg har mulighed for at skabe succes for dig online allerede idag.

4 grunde til at vælge os som dit næste Webbureau i Roskilde

  • Specialløsninger
  • Fuld korrespondance med Lukas Schmidt
  • 3 års Erfaring