Reklamebureau Lukas Schmidt måske Roskilde's mindste - men mest innovative Reklamebureau for mindre virksomheder.

At forstå og udvikle og samtidig være opmærksom på de Google rettelser, kan være svært for en mindre virksomhed at have styr på samtidig med alle de andre udfordringer, der skal til for at få dine nye ordrer ind i virksomheden.

Der sker hele tiden nye udviklinger på Google,, som det er svært at forstå og nå, når man er en mindre virksomhed. Og her kommer jeg ind i billedet. Jeg kan ændre din hjemmeside, så du får flere kunder til at søge ind på netop din side.

Jeg sørger for at netop din hjemmeside, har alt - hvad du gerne vil vise og hjælpe med SEO optimering, som vil sætte dig højere op på den service, som din virksomhed tilbyder.

Hvis du gerne vil have en bedre hjemmeside, optimere din Google profil, få bedre kontakt til dine kunder - så lige netop din forretning kommer til at ligge på første siden på Google, så kontakt mig.

Fokus på hastighed og mobil optimering

Det er det, vi skal havde i tankerne!

Reklamebureau i Roskilde med fokus på hastighed

I dag er det ikke bare nok at lave et lækkert design, der er mange andre ting, der spiller ind.

Din hjemmeside skal din kunde let kunne finde ud af, og hjemmesiden skal loades hurtigt, sådan at folk ikke forlader den inden de besøger den.

Der er mere og mere fokus på brugerens oplevelse, hastighed og mobil venlighed, hvilket gør at en “langsom hjemmeside” ikke er noget, man kan havde i år 2019.

Det er det, der adskiller gode virksomheder for dem, der mangler at “få det nu op at stå” ihvertfald når vi snakker om hjemmesider og webshops.

Jeg er Lukas Schmidt

Dit næste eller første Reklamebureau Roskilde, der hjælper mindre virksomheder med at blive synlige på internettet.

Som reklamebureau i Roskilde arbejder jeg først og fremmest med hjemmesider og grafiske opgaver, hvor mindre virksomheder før har valgt en innovativ hjemmeside, men stadig flere mindre virksomheder ved, at en god hjemmeside kan hjælpe jeres forretning.

Så jeg vil rigtig gerne hjælpe din virksomhed om at mere blive synlig på internettet, få flere besøgende og tjene flere penge.

Kontakt mig gerne hvis du har nogle spørgsmål

Lukas Schmidt hjælper især i Roskilde

Vælg Lukas Schmidt som dit næste reklamebureau i Roskilde, hvor jeg gå ind for at få lavet en flot og brugervenlig hjemmeside til dig, samt fokusere på at få en masse besøgende til din hjemmeside, hvis du skal havde lavet grafisk opgaver kan jeg også løse dette.

Jeg har erfaring inden for SEO, AdWords og Analytics, du får hele pakken og slipper for de dyre omkostninger ved at vælge at samle det hele hos mig på timepris eller projekt pris!

Læs mere om hvad jeg kan gøre for dig her, hvis du søger nogle af disse servicer.