Fokus på hastighed og mobil optimeringDet er det, vi skal havde i tankerne!
I dag er det ikke bare nok at lave et lækkert design, der er mange andre ting, der spiller ind.

Din hjemmeside skal din kunde let kunne finde ud af, og hjemmesiden skal loades hurtigt, sådan at folk ikke forlader den inden de besøger den.

Der er mere og mere fokus på brugerens oplevelse, hastighed og mobil venlighed, hvilket gør at en “langsom hjemmeside” ikke er noget, man kan havde i år 2019. Det er det, der adskiller gode virksomheder for dem, der mangler at “få det nu op at stå” ihvertfald når vi snakker om hjemmesider og webshops.

LinkedIn profil

Web Design Roskilde


Mangler du en hjemmeside, men du kan ikke overskue at tænke på at gå igang med at lære at lave web design selv?

Jeg tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med mig, og skabe noget smukt og unikt til dig, der er nemlig mere i det end bare en flot hjemmeside.

brugervenlig skal man også tænke på når man bygger en hjemmeside sammen med farvevalg, exsempel farven blå har vi en tiltro til her i norden som noget sikkert og troværdigt, dette er også derfor mange banger vælger at bruge denne farve.

Men i Irak har farven blå en helt anden betydning for web design, der betyder den frygt og utroværdigt.

Dette kan havde en stor betydning inden man bare vælger sin ynligsfarve som sin primære farve på ens egen hjemmeside.

Hastighed


Hastighed har en stor betydning idag, eksempel denne hjemmeside's forside fylder mindre end et billede som var taget fra en gammeldags iphone 4, den fylder 100kb, dette vil sige at hjemmesiden har mulighed for at blive loadet på mindre end 0.1 sekund.

Men hvorfor gå op i det tænker du måske, dette er der den særlige grund til af du har kun 3 sekunder til at fange læseren fra de klikker på google til de skal være soldt nok til at vide mere, men hvis du sidder i toget og du har dårlig dækning og køre kun på 3g internet kan det tage helt op til 1 sekund at loade min hjemmeside.

Forstil dig hvis du havde en hjemmeside med mange billeder og som ikke var optimeret er det ikke unomalt at havde en side der fylde 30 gange så meget som min hjemmeside.

Mobilvenlighed


Det komme nok ikke som det store sjok i år 2019 at ens hjemmeside skal være mobil venlig, men hvad betyder det enlig at ens hjemmeside er mobil venlig.

høre ofte at hjemmesiden skal virke perfekt på alle enheder, men mange reklameberoer mener enlig bare at din hjemmesiden skal kunne skaleres ned, dette syntes jeg er syndt, fordi hvorfor dog ikke lavet et unikt design, som nødvændigt vis ikke er helt det samme som på computeren, men hvor man visser det vigtigest der er at vise på en mobil.