Hvad er Seo?

Seo ( Søgemaskineoptimering ) er en måde Google eller andre søgemaskiner finder frem til dit indhold, sandsynligt også derfor du er endt på min hjemmeside.

Du har muligvis søgt efter

  • SEO bureau Roskilde
  • SEO bureau
  • SEO bureau hjælp

Du ved måske allerede, at dit firma først dukker op på side 6 eller 7 når du googler dit firma på internettet, hvilket betyder, at potentielle kunder aldrig finder dig.

Jeg kan hjælpe inden for onepage-SEO, Med ganske få SEO optimeringer vil jeg kunne få din hjemmeside til at ligge på første side af google i Roskilde samt komme med forslag til, hvordan din hjemmeside kan fungere bedre.

Selv om SEO bureauet ligger i Roskilde omegn, kan jeg selvfølig hjælpe dig, uanset hvor i landet, dit firma ligger.

Du skal være mere end velkommen til at sende mig en email på mr.lukas.schmidt@gmail.com eller kontakt mig på 53592705, for et uforpligtende tilbud.

SEO til WordPress

Wordpress er en af mine foretrukne CMS systemer, som jeg efterhånden kender ud og ind.

Jeg arbejder personligt med plugin'et Yoast SEO, af den gode grund af dette er en let måde at rette på.. Eller finde bedre løsninger til at opdatere teksten på.

Ved hjælp af Yoast SEO, har man en mulighed for at se det valgte søgeord og kan få en analyse på, hvordan netop dette søgeord påvirker din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering i Roskilde

Når jeg søgemaskineoptimere din virksomheds hjemmeside, sørger jeg for at sætte nogle regler op, der vil gøre dit liv lettere, sådan at du selv - eller vi sammen kan gå i gang med at skrive relevante tekster, der er Søgemaskineoptimeret.

Der er nogle guidelines man selvfølgelig altid skal følge, som jeg prøver at gøre dig klogere på, sådan at man ikke ender med at blive straffet af Google.

Lukas Schmidt bruger forskellige online programmer til at finde de fejl, som ikke kan ses med det blotte øje, så man hurtigt får et overblik på de links, der ikke virker mere eller noget helt andet.

Lukas Schmidt arbejder fra Roskilde, men også i resten af Danmark.

Prøv Lukas Schmidt, som dit næste SEO bureau i Roskilde for at få udviklet en flot og brugervenlig hjemmeside, der samtidig fokusere på at få en masse besøgende ind på din virksomheds hjemmeside.

Jeg kan naturligvis også lave grafiske opgaver, der gør din virksomheds hjemmeside mere attraktiv.

Jeg har erfaring inden for SEO, AdWords og Analytics, du kan selv bestemme hvilken løsning, der opfylder dit behov til en bedre hjemmeside og vælge hvilken pakke eller projekt pris, der passer bedst til din virksomhed.

Det kunne f.eks. være - du betaler for en pakke, der her og nu optimere hvor langt oppe af listen, du kan komme via ovennævnte, men efterfølgende vil din virksomhed måske gerne opgradere hjemmesiden med nye initiativer.

Her kan tilbydes at tilkøbe en opgradering med de nye rettelser - eller jeg kan coache og komme med ideer,så vi sammen finder den helt rigtige fremadrettede strategi for din hjemmeside. Står naturligvis altid til rådighed for et møde.

Seo-tjek

Har du selv tjekket om du er synlig på Google ?

Det er ikke lige meget, om du ligger på side 1 eller side 2 på Google, da man siger, at de første 3 på side 1 på Google får cirka 60% af alle besøgende. Så selvfølgelig er der stor konkurrence om at komme højt på svære søgeord.

Start ud i det små, i stedet for at prøve at ligge nr 1 på håndværker, som vil tage mange timer og næsten er en umulige opgave, så tag mindre besøgte søgeord f.eks., “vindues montering i Roskilde,” hvis det er det din virksomhed udfører.

Jeg er udmærket klar over, at dette ikke giver mange besøgende, men dem, der søger ovennævnte eksempel er så unikke, at konverteringen vil være langt højere på specifikke søgeord.

Prøv at lave en Google søgning på dit firma og se, om du har kan finde din virksomhed, hvis ikke, så kan jeg hjælpe.

Velkommen til at kontakte Lukas Schmidt

Hvis du har brug for hjælp til at blive fundet på Google og ønsker hjælp til at synliggøre din virksomhed på Google, skal du være mere end velkommen til at kontakte Lukas Schmidt allerede i dag.

Ring til mig på 53592705 eller send mig en email på mr.lukas.schmidt@gmail.com.

Lukas Schmidt– dit SEO bureau i Roskilde omegn.