Lukas Schmidt udbyder forskellige klippekort løsninger, hvis du skulle være interesseret i at få lavet nogle mindre opgaver.

Såsom at få godkendt din virksomhed på google eller få sat google adwords op, eller noget helt andet, så du kommer hurtigere op på Google.

Ville dette være den rigtig løsning for dig, hvis du skal have lavet nogle større løsninger, skulle du måske skulle overveje et mellem eller stort klippekort.

Uanset hvad du kunne tænke dig at få lavet, har du mulighed for at tilkøbe klippekort, jo større klippekort jo billigere timepris, kan jeg tilbyde dig.

Hvis du er interesseret i af vide mere om, hvad jeg har mulighed for at få lavet på de forskellige slags klippekort, kan du læse mere om dette under de forskellige links, som findes nedenunder her.


Klippekort

Hjemmesider og webshops løsninger

Lukas Schmidt tilbyder primært wordpress løsninger til kunder, så det er let for dig at vedligeholde, tilføre tekster og redigere din egen hjemmeside eller webshop.

Jeg har også mulighed for at lave din hjemmeside i andre systemer, hvis dette ønskes - kunne F.eks. være: Drupal, Joomla, Magento eller noget helt fjerde.

Det er også mulighed for at få lavet en hjemmeside, som er bygget fra bunden. Dette tager bare længere tid, men til gengæld også har mange flere fordele angående speed og performance.

Til webshop vælger jeg at bruge et gratis program i wordpress, der hedder Woocommerce, der gør det muligt at få lavet din webshop i wordpress.

Jeg kan desværre ikke tilbyde mulighed for, at jeg laver webshop i andre systemer end woocommerce.

Hvis du vil læse forskellen mellem de forskellige pakker af hjemmesider og webshop ses de nedenunder her.


Hjemmeside

Webshop

Design

Lukas Schmidt tilbyder mange forskellige slags design pakker såsom, logo, webdesign og billedbehandling.

Logo design er en mulighed for at få netop det logo, du gerne vil have. Jeg tilbyder op til flere forskellige pakker med forslag til forskellige logoer til din virksomhed, hvor I selvfølgelig har mulighed for at tilvælge, rette og komme med nye forslag.

Webdesign er et design af din hjemmeside, som er lavet i photoshop (billede) og som er gennemtænkt og unikt til din virksomhed og ikke bare en simpel template løsning i wordpress.

Jeg brænder selvfølgelig for at følge jer fra start til slut og levere jer den bedste hjemmeside, hvor vi sammen gennemgår din hjemmeside fra start, evaluere siden, inden den bliver til din hjemmeside.

Forskellen på priser for de forskellige web-designs pakker, afhænger af hvor meget du ønsker at ændre på dit første forslag til et godkendt design, hvor vi går hele din nye hjemmeside sammen. Eller du vil have unikke underside designs på din hjemmeside.

Webdesign er ofte et tilkøb til en wordpress løsning, og er inkluderet i de større pakke inden for hjemmesider og webshop.

Hvis du vil vide mere om disse pakke kan du læse mere dem under linkene webdesign.

Billedbehandling er hvis du er interesseret i at få optimeret dine billeder til hjemmeside, eller hvis du vil havde dem redigeret, dette er ofte et tilkøb man vælger til sin hjemmeside. eller hvis du er interesseret i at få rettet en masse medarbejder billeder.


Logo

Webdesign

SEO

Først og fremmest skal du være klar over hvad SEO er, før du kan tage en stilling til om dette er noget, du kan bruge.

SEO står for Search Engine Optimization, dette betyder hvorhenne google skal sætte dig på de forskellige søgeord på google.

En ting er du ligger nr 1 på det eget firmanavn, men hvad nu hvis du prøver noget mere specifikt, så som den service din virksomhed laver?

Tag selv testen og find dig/din virksomhed og se, om du kan finde dig selv på Google, inden for det, du rent faktisk udbyder som virksomhed - hvis ikke dette er tilfældet, så kan jeg hjælpe med at placere dit selskab højere på Google, via optimering af din hjemmeside, herunder evnt. fejl og bedre optimerede billeder og meget andet.

Læs mere hvad der er i de forskellige pakker her.


SEO Optimering

Har du en tanke om, at jeg kan gøre noget for din virksomhed? Hvis ja, skulle du måske overveje at ansætte mig på fuldtid i en kortere/længere periode, sådan at jeg har mulighed for at sætte jeres virksomhed i fokus, som min eneste prioritet.

Overvej dette - og du skal være velkommen til at sende mig en email på mr.lukas.schmidt@gmail.com eller give mig et kald på 53592705